Nasze zainteresowania > Film

Królewna Śnieżka i Łowca

<< < (2/4) > >>

Shaverce:
wczoraj byłam w kinie i nie zawiodłam się ani trochę <3
film dla mnie fenomenalny, może dlatego, że prawie jedyne co oglądam to fantastyka :D
Najlepsza oczywiście Charlize (nic dziwnego :]), Chris również według mnie poradził sobie.
A jeżeli o KStew to jak dla mnie dodała filmowi... takiego innego klimatu :)

na pewno pójdę na niego jeszcze raz :P

PS: Nie skreślajcie produkcji tylko dlatego, że jeden z aktorów tam grającym nie jest waszym ulubionym bo jak dla mnie to głupie podejście :)

V:

--- Cytat: Zuzolinda w 01 Czerwiec 2012, 20:57:29 ---Ja również cały czas rozważam wybranie się na ten film, bo Charlize jest dla mnie fenomenalna. Tak, jak dla Was, argument "przeciw" stanowi jednak Stewart w roli głównej, która gra jak gdyby jej twarz zastygła. Nie ma mowy o jakiejkolwiek mimice, i zgadzam się ze stwierdzeniem, iż wygląda na wiecznie zmęczoną.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Także mam w planach zobaczyć ten film. Ale na pewno nie z powodu Stewart :)

Ally:
Ja byłam i nie żałuję! Film naprawdę mnie wciągnął od początku do końca.
Może i Kristen nie jest wybitną pięknością, ale jednak ma to coś skoro wystąpiła już w tylu produkcjach i to moim zdaniem świetnych i u boku znakomitych aktorów.

Zachęcam do pójścia na film, nawet jeśli ktoś nie przepada za KStew : ) Na pewno nie będzie żałował : )

Darakse:

--- Cytat: Ally w 10 Czerwiec 2012, 22:05:27 ---Ja byłam i nie żałuję! Film naprawdę mnie wciągnął od początku do końca.
Może i Kristen nie jest wybitną pięknością, ale jednak ma to coś skoro wystąpiła już w tylu produkcjach i to moim zdaniem świetnych i u boku znakomitych aktorów.

Zachęcam do pójścia na film, nawet jeśli ktoś nie przepada za KStew : ) Na pewno nie będzie żałował : )

--- Koniec cytatu ---
ja również. jedyne co mnie denerwowało to głos  Królowej Ravenny

Kendall:

--- Cytat: Ally w 10 Czerwiec 2012, 22:05:27 ---Ja byłam i nie żałuję! Film naprawdę mnie wciągnął od początku do końca.

--- Koniec cytatu ---

Ja poszłam głównie ze względu na Kristen, ale film mi się naprawdę spodobał! Godny polecenia jak dla mnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej