Nasze zainteresowania > Film

Na czym ostatnio byłeś w kinie?

<< < (3/42) > >>

Maddie:

--- Cytat: chris. w 05 Listopad 2010, 18:09:31 ---byłem we wtorek na "Charlie St. Cloud" nie z wyboru, film bez rewelacji.
ale coś innego niż wszystko pozostałe z panem Z.

--- Koniec cytatu ---

Tez sie chcialam wybrac na ten film. nie polecasz ogolnie? Ja ostatnio bylam na "jak wytresowac smoka" :P

M:
Paranormal Activity 2 widziałem  :o strrrrrraszne ale fajne

Kass:
ja planuje iść na Paranormal Activity 2. Osobiście strasznie dawno byłam w kinie... Niestety zawsze za późno się obudzę i to co chciałam oglądać już nie grają:/

Bartosz:
Ostatnio byłem na "Uczeń czarnoksiężnika" (we wrześniu) very nice movie ;d!

Kalinka:

--- Cytat: Serenity w 05 Listopad 2010, 19:49:08 ---Też byłam ostatnio na "Uczniu Czarnoksiężnika". Fajnie było, ogólnie lubię filmy z Cagem. W niedzielę idę na "Doriana Graya", mam nadzieję, że Ben też mnie nie zawiedzie (;

--- Koniec cytatu ---

Jeśli chodzi o Doriana to ponoć straszna kicha... W sensie, że zawiódł ten film fanów książki...
--- Cytat: Admin w 05 Listopad 2010, 17:16:29 ---
--- Cytat: Evan w 05 Listopad 2010, 17:13:51 ---The Social Network - kompletnie mnie znudził ..

--- Koniec cytatu ---
Znajomy mi ostatnio polecał ten film  ::) Ja ostatnio byłem na filmie Incepcja z Di Caprio. Bardzo fajny film, polecam wszystkim  :D

--- Koniec cytatu ---

Nie jestem fanką tego typu filmów, ale bardzo chciałabym obejrzeć ten film ze względu na Leonardo (: Niezły aktor z niego :) Szczególnie popisał się w Infiltracji u boku Damona i Nicholsona :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej