Nasze zainteresowania > Film
Paranormal Activity
Sweetkowa:
--- Cytuj ---Film Orena Pelisa pokazuje zmagania pary bohaterów, którzy są w swym domu nękani przez paranormalne siły, oraz ich próby dojścia do sprawców tych zdarzeń. Aby przekonać się, co się dzieje, montują w swoim mieszkaniu monitoring. Ich nagrania z monitoringu oraz amatorskich filmów wideo zostały zmontowane w 99-minutowy, pełnometrażowy film fabularny.
--- Koniec cytatu ---
Co myślicie o pierwszej części? Byliście/Pójdziecie na drugą? Dla tych, którzy byli..Jakie wrażenia? Która część straszniejsza?
PA_BLO:
oglądałem jedynkę i dwójkę, pierwsza część zdecydowanie lepsza, dodatkowo zdarzyło mi się obejrzeć inny film praktycznie skopiowany z PA.
Lolly:
Pierwszy raz oglądałam mniej straszną wersję pierwszej. Jak oglądnęłam inną (musiałam od nowa ściągnąć), myślałam że ona tylko wejdzie do pokoju, Micah (?) nie będzie, zostanie na dole, ona usiądzie przy łóżku tak jak to się stało 4 razy kiedy to oglądałam, a tu bam! Micah ląduje w kamerze. Plus, na koniec nie widziałam policiantów, jak Katy zabili...
A druga wydaje mi się słaba..
Kalleye:
Oglądałam, ale usnęłam po 20 minutach... horror musi być mocny, abym się nie znudziła xD
Na większości horrorów, które oglądam (szczególnie z tatą) więcej jest śmiechu i moich komentarzy co to się stanie za pięć minut niż mojego strachu xD
Choco:
Ja nie widziałam xd Jakoś tak wyszło. Moze jeszcze zobacze ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej