Lolly, chodzi Ci też o tekstury które urozmaicą tło itp. ?
Nie przesadzajcie, każdy grafik nigdy nie osiąga czegoś takiego jak najwyższy poziom, bo wszystko idzie do przodu. Mi wiele jeszcze brakuje. wygrzebałam dwa psdsy, może komuś się przydają:) Do ściągnięcia z retro:http://retrocreatives.com/goodies/psd
Ja wziąłem kilka tektur
skye , mam pyt. jak w tym nagłowku czerwonym masz w YorSitename taki cień . jak się go robi ?
Missme, przecież wszystko masz w stylu warstwy wejdź z zakładkę cień i już
Cytat: FactoryBoy w 06 Marzec 2011, 11:52:49Missme, przecież wszystko masz w stylu warstwy wejdź z zakładkę cień i jużale tam nic nie ma !! XD
Cytat: missme w 06 Marzec 2011, 11:55:54Cytat: FactoryBoy w 06 Marzec 2011, 11:52:49Missme, przecież wszystko masz w stylu warstwy wejdź z zakładkę cień i jużale tam nic nie ma !! XDpewnie nie masz właczony wartsw. W photoshopie i góry: okna>>warstwy sobie włącz. [eng]: windows>>kayers
Cytat: Skye w 06 Marzec 2011, 12:02:41Cytat: missme w 06 Marzec 2011, 11:55:54Cytat: FactoryBoy w 06 Marzec 2011, 11:52:49Missme, przecież wszystko masz w stylu warstwy wejdź z zakładkę cień i jużale tam nic nie ma !! XDpewnie nie masz właczony wartsw. W photoshopie i góry: okna>>warstwy sobie włącz. [eng]: windows>>kayersmiałam to włączone i ta warstwa cień to taki zwykły obrazek . tylko tak jak literki wygląda