Kocham jak nawet Wam się nie chce pisać tylko walicie cytat z posta wyżej.. -.-........
Witaj na forum
!!! Planujesz zakładać jakaś stronę www? Jeśli mamy się poznać, to opowiedz więcej o tym kogo słuchasz, co czytasz i oglądasz, jak zaczęła się Twoja przygoda z grafiką ? Czytałem, że byłeś na forum starszz, ale wierz mi u nas jest dużo lepiej ; )
Miałem kiedyś fansity o Little Boots i Uffie i takie jeszcze dawniej na darmowym hostingu o Shakirze czy Simsach haha ale w niedalekiej przyszłości planuję otworzyć stronę z designiem, tylko niestesty Wordpress jest dla mnie utrapieniem! Po mału go przyswajam, jednak dalej mam problemy...
Hmm jeżeli chodzi o muzykę to mozna powiedzieć, że wszystkiego ale głównie pop, zwłaszcza artystów (a uściślając artystki) z Wielkiej Brytanii, m.in. Marina and the Diamonds, Ellie Goulding itp. (
http://www.lastfm.pl/user/sexinthesky2)
Co do oglądania, to najbardziej lubię horrory, komedie oraz filmy wymagające wytężenia rozumu heh; wszystkie części Piły, Krzyku, Ludzka Stanoga, Requiem dla Snu itp. z seriali to uwielbiam Plotkarę, a z polskich to wszystkie obecne haha, oprócz tych z jedynki, dwójki. Książek nie czytam... chociaż powinienem będąc na profilu humanistycznym

Przygoda z grafiką zaczęła się od prowadzenia bloga i robienia nagłówków za komentarze, haha, na onecie, pierwsze kroki z Photoshopem, ikony (te takie livejournalowskie 100x100), nagłówki, tła, tapety i tego różnego pokroju, miałem nawet stronę na darmowym hostingu poświęconą mojej pasji cowardice.yoyo.pl ale usunąłem

Jakoś tak przez te lata moje umiejętności wzrosły i uważam, że robię całkiem przyzwoitą grafikę.
A tak poza tym to jestem osobą kreatywną, lubię malować, rysować, tańczyć, śpiewać, pisać wiersze/piosenki, fotografować, być "modelem" haha.
Co do starszz, tak jestem tam nadal użytkownikiem...

Się rozpisałem... dziękuję wszystki mza miłe powitanie!