To że reklama rozjerzdza wam strony to tylko i wyłącznie wina kodowania. Niestety, ale spośród wszystkich tutaj kodujących może z 5-6 koduje poprawnie, i nie chodzi mi o to aby kogoś obrażać, ale niektórzy nawet nie stosują znaczników </body> czy </html>... nie wspominając już że kod na wordpress jest również nie kompatybilny, gdyż wordpress ma swoje znaczniki jeszcze dodatkowe, które jak znajdą się na 1 na 50 stron to dobrze... No cóż, trochę poczytać ludzie... a nie że działa to nie tykam. Będzie działało, aż nie pojawi się coś co wymaga dobrego kodu... a jak przeglądarki przejdą już na HTML5 to w ogóle polegniecie. Wiem że offtop i przepraszam.
Co do automatu, to przypominają mi się teraz czasy z uciążliwymi darmowymi serwerami typu cba. Już ramki nie zrobisz z treścią bo reklama to zasłoni... a szkoda, bo strona dużo na tym traci. Przy oglądaniu zdjęć to już w ogóle masakra, ale cóż na razie nie ma lepszego hostingu, więc trzeba się pomęczyć. Tylko dla mnie zmniejszyć transfer lepiej można nie rozdając hostingu każdemu, fakt jak strona dupna to i mało odwiedzających, ale zawsze zasoby zżera, ale cóż ilość nie jakość się liczy, a szkoda.
No ale myślę że ludzie jakoś przeboleją, zresztą nie bardzo mają gdzie pójść.