Instrukcja zasługuje na + , ale nie wiem jak dać + ;(
Cytat: michalek1707 w 17 Marzec 2012, 07:42:12Instrukcja zasługuje na + , ale nie wiem jak dać + ;( Masz jeszcze za mało postów abyś mógł dodawać pochwały, więc dam za Ciebie
Cytat: PA_BLO w 17 Marzec 2012, 13:04:11Cytat: michalek1707 w 17 Marzec 2012, 07:42:12Instrukcja zasługuje na + , ale nie wiem jak dać + ;( Masz jeszcze za mało postów abyś mógł dodawać pochwały, więc dam za Ciebie a ile trzeba mieć postów ?
Cytat: PA_BLO w 10 Marzec 2012, 20:26:53+ za instrukcję A może znasz coś podobnego na integrację WP z Facebookiem?Jeszcze się nie rozglądałam, ale zamierzam, bo chcę coś takiego ustawić na Gotye Mam nadzieję, że był ktoś tak dobry i taka wtyczka powstała
+ za instrukcję A może znasz coś podobnego na integrację WP z Facebookiem?
Cytat: Zuzolinda w 10 Marzec 2012, 23:04:26Cytat: PA_BLO w 10 Marzec 2012, 20:26:53+ za instrukcję A może znasz coś podobnego na integrację WP z Facebookiem?Jeszcze się nie rozglądałam, ale zamierzam, bo chcę coś takiego ustawić na Gotye Mam nadzieję, że był ktoś tak dobry i taka wtyczka powstała Właśnie znalazłem wtyczkę "Wordbooker". Wypróbowałem i działa. Wpisy z WP pojawiają się nawet na fanpage'ach na FB http://wordpress.org/extend/plugins/wordbooker/
zrobiłam wszystko tak jak napisałam, ale dalej nie jest połączony twitter z wordpressem, nie wiem co jest grane...kiedys mi wszystko pasowało, a teraz nie ;(
Cytat: Channah w 05 Czerwiec 2012, 15:19:41zrobiłam wszystko tak jak napisałam, ale dalej nie jest połączony twitter z wordpressem, nie wiem co jest grane...kiedys mi wszystko pasowało, a teraz nie ;(Najnowsza wersja wtyczki nie jest niestety kompatybilna ze stronami na serwerach fan-strefy :/ Sama miałam ten problem i pisałam nawet do Admina, który odpowiedział mi, iż nawet na fan-strefa.pl nie udało mu się tego ustawić. Proponuję w zamian wtyczkę tweetable
(...) spróbuj użyć innego plugina (np. Tweetable) bo wp to twitter działa jak mu się podoba.
Korzystasz z serwisu Facebook jako Rachel Mcadams PolandAby uzyskać dostęp do tej strony, musisz przełączyć się z korzystania z serwisu Facebook jako swoja strona na korzystanie z serwisu Facebook jako użytkownik.