Nasze zainteresowania > Film

Królewna Śnieżka i Łowca

<< < (3/4) > >>

Drew:
Nie wiem czy mam się wybrać na ten film.. Nie przepadam na Kristen :) Ale dla Charlize mógłbym się poświęcić :P

`kaniejka:
w tym przypadku to wieka promocja = wielkie rozczarowanie
można iść choćby dla samej piosenki w napisach końcowych lub jak kto woli dla Chrisa i Theron

Karmin:
Wiecie czy film jest już w sieci (nawet słabej jakości)?. Bo byłam w kinie dla Chrisa, ale nie było mi dane go obejrzeć do końca bo przez burze w centrum prąd nawalał i ostatecznie odpuścili sb puszczanie filmu. -.-

Dodo:

--- Cytat: Karmin w 17 Lipiec 2012, 22:06:57 ---Wiecie czy film jest już w sieci (nawet słabej jakości)?. Bo byłam w kinie dla Chrisa, ale nie było mi dane go obejrzeć do końca bo przez burze w centrum prąd nawalał i ostatecznie odpuścili sb puszczanie filmu. -.-

--- Koniec cytatu ---
jest już.
Film nie jest zły, niezłe połączenie- Śnieżka i Łowca, a nie Książę :P Charlize super zagrała, Kristen też ale mogłaby mieć buzie mniej razy otwartą tak to nie jest źle. No i tez mi się nie podobało, że Florence dali dopiero w napisach końcowych :(

Karmin:

--- Cytat: Dodo w 18 Lipiec 2012, 15:06:47 ---
--- Cytat: Karmin w 17 Lipiec 2012, 22:06:57 ---Wiecie czy film jest już w sieci (nawet słabej jakości)?. Bo byłam w kinie dla Chrisa, ale nie było mi dane go obejrzeć do końca bo przez burze w centrum prąd nawalał i ostatecznie odpuścili sb puszczanie filmu. -.-

--- Koniec cytatu ---
jest już.
Film nie jest zły, niezłe połączenie- Śnieżka i Łowca, a nie Książę :P Charlize super zagrała, Kristen też ale mogłaby mieć buzie mniej razy otwartą tak to nie jest źle. No i tez mi się nie podobało, że Florence dali dopiero w napisach końcowych :(

--- Koniec cytatu ---

Dzięki! To w takim razie zaraz sb znajdę ;)
Ehh, Kristen nie lubię, ale może tak jak piszesz, nie będzie źle. Na razie wstrzymam się od oceny, bo po 20 minutach nie mogę ocenić obiektywnie, bo się nawet nie wciągnęłam w film . ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej