Forum portalu Fan-Strefa.pl Forum portalu Fan-Strefa.pl 

Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Dyskusja ogólna / Odp: Gotowanie
« Ostatnia wiadomość wysłana przez magnolia dnia 19 Listopad 2023, 09:02:09 »
Wiecie, bo jeszcze  trzeba mieć czas  na to, aby gotować i także chęci ;). A nie zawsze jest na to ochota i chce się  zjeść zresztą coś całkiem innego.  Ja  przykładowo lubię wybrać się raz po raz do restauracji, gdzie  jeszcze w dodatku ogródek białystok. Bo można się zrelaksować i jednocześnie dobrze najeść.
2
Muzyka / Odp: Jennifer Lopez: "Nie kupuję drogich kosmetyków"
« Ostatnia wiadomość wysłana przez magnolia dnia 13 Listopad 2023, 16:21:31 »
No  i to  w sumie też jest ważne, aby kupić coś w korzystnej cenie.  Coś,  co będzie dla nas wartościowe i   w dobrej jakości.  Ja  przykładowo  planuję kupić maseczki do twarzy  u  firmy  4 Szpaki, bo znajoma  właśnie robiła  tam  zakupy i bardzo sobie je chwaliła.  Także jestem ciekawa czy faktycznie są takie dobre.
3
Gry / Odp: Settlers
« Ostatnia wiadomość wysłana przez magnolia dnia 12 Listopad 2023, 21:09:25 »
Ja  też uwielbiam tą grę i jeszcze Cultures  jest super.
4
Dyskusja ogólna / Odp: Nauka czytania
« Ostatnia wiadomość wysłana przez koperta dnia 13 Kwiecień 2023, 22:47:19 »
Edukacja naszych dzieci jest najważniejsza dlatego trzeba wszystko zaplanować odpowiednio wcześniej. Mam nawet na myśli lokalizację w jakiej będziemy mieszkać. W większych miastach będzie dużo większy wybór szkół, co przełoży się na potencjalne wyniki w nauce. Oczywiście musimy też brać pod uwagę fakt, że każde dziecko uczy się w indywidualnym tempie. Porównywanie go do rówieśników nie jest dobrym pomysłem, a może przynieść efekt odwrotny od oczekiwanego. Warto jest zainteresować się tym jakie książki do czytania dla dzieci - https://czytamsobie.pl/ksiazki-do-nauki-czytania sprawdzą się najlepiej. Nowoczesne wydawnictwa stawiają na najnowsze odkrycia z dziedziny psychologii rozwoju, dlatego ich materiały mogą dać bardzo dużo korzyści.
5
Dyskusja ogólna / Odp: Nasze zwierzaki
« Ostatnia wiadomość wysłana przez koperta dnia 11 Kwiecień 2023, 21:17:47 »
Zapewnienie odpowiedniego odżywiania będzie podstawą długowieczności. Musimy tylko brać pod uwagę to z jaką rasą mamy do czynienia ponieważ dieta może się diametralnie różnić. Na szczęście takie informacje można znaleźć bez problemu w internecie lub zapytac weterynarza. Na rynku znajdziemy wiele produktów, w różnych półkach cenowych. Oczywiście wybieranie tych najtańszych nie będzie dobre ponieważ zostały wyprodukowane z typowych odpadów produkcyjnych. Z drugiej strony to bardzo polecana jest karma dla psów Delcon - https://nosem.pl/kategoria-produktu/sucha-karma-dla-psa/karma-dla-psa-delcon/ co widać po jej opiniach. Co ciekawe to pies z pewnością będzie jej mniej potrzebował więc w rzeczywistości jest to opłacalna inwestycja.
6
Dyskusja ogólna / Nauka czytania
« Ostatnia wiadomość wysłana przez anygood dnia 07 Kwiecień 2023, 19:32:19 »
Hej, macie może jakieś sprawdzone rozwiązania lub porady?
7
Dyskusja ogólna / Odp: Nasze zwierzaki
« Ostatnia wiadomość wysłana przez anygood dnia 07 Kwiecień 2023, 19:14:02 »
Jakie waszym zdaniem karmy są najlepsze dla psa?
8
Dyskusja ogólna / Odp: Samochody
« Ostatnia wiadomość wysłana przez anygood dnia 07 Kwiecień 2023, 19:08:19 »
Wszystko zależy od budżetu.
9
Dyskusja ogólna / Instalacja fotowoltaiczna
« Ostatnia wiadomość wysłana przez adrianna dnia 29 Listopad 2022, 08:27:49 »
Cześć Wam! Mamy na forum jakieś osoby, które są w trakcie albo już po montażu instalacji fotowoltaicznej w swojej firmie lub domu? Ja na razie jestem na etapie przeglądania ofert, bo wciąż waham się między https://www.hewalex.pl/oferta/kolektory-sloneczne/, a tradycyjnymi panelami słonecznymi. Z jednej strony zależy mi przede wszystkim na ogrzewaniu budynku i podgrzewaniu wody użytkowej, a z drugiej na pewno nie pogardziłabym również tańszą energią elektryczną. Może ktoś stosował oba te rozwiązania i ma jakieś porównanie?
10
Dyskusja ogólna / Odp: Samochody
« Ostatnia wiadomość wysłana przez adrianna dnia 18 Listopad 2022, 07:46:51 »
Dołożyć, owszem, można, ale nie wszystkim się to będzie opłacać. Biorąc taki nowy samochód trzeba być niestety świadomym tego, jak szybko spada jego wartość nawet już w momencie opuszczania salonu. Ja wolałam się zdecydować na wynajem, dzięki temu nie jestem na stałe przywiązana do jednego modelu i po zakończeniu umowy mogę ponownie przebierać z nowości. Wiem, że https://mleasing.pl/ ma też całkiem dobrą ofertę pod kątem finansowania, więc jeśli prowadzisz firmę, to na pewno warto porównać sobie koszty obu tych rozwiązań.
Strony: [1] 2 3 ... 10