Forum portalu Fan-Strefa.pl Forum portalu Fan-Strefa.pl 

Autor Wątek: Problem z kodowaniem  (Przeczytany 1411 razy)

Wyrywny

  • Nowicjusz
  • *
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
    • DemiWeb.pl
Problem z kodowaniem
« dnia: 08 Kwiecień 2011, 17:18:59 »
Hej ;) Jestem nowy w kodowaniu, mam problem z szablonem. http://demi-lovato.fan-strefa.pl - to co udało mi się zrobić. Mógłby mi ktoś podać jakieś wskazówki, co jest źle itp. Bawię się z szablonem drugi wieczór i nie wiem jak co robić. Z góry dziękuje.

Liska

  • Gość
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Kwiecień 2011, 17:21:57 »
zrób style bo aż razi po oczach jego brak ;)

Sweetkowa

  • Fanik
  • **
  • Wiadomości: 193
  • Reputacja: 5
    • Status GG
    • Zobacz profil
    • MileyRayCyrus
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Kwiecień 2011, 17:50:16 »
Taakk.. style to podstawa. :) daj też tło to przede wszystkim.
♥ Love does that, it changes us...

Wyrywny

  • Nowicjusz
  • *
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
    • DemiWeb.pl
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Kwiecień 2011, 19:30:03 »
Dzięki za pomoc :D Teraz wygląda to znacznie lepiej, jednak nadal mam problem z nagłówkiem. Robią się na nim przerwy między częściami. Co zrobiłem źle?

BlackCherry_

  • Fanik
  • **
  • Wiadomości: 202
  • Reputacja: 3
    • Status GG
    • Zobacz profil
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Kwiecień 2011, 19:35:55 »
Może ustaw border=0 ?

Wyrywny

  • Nowicjusz
  • *
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
    • DemiWeb.pl
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Kwiecień 2011, 19:41:43 »
Może ustaw border=0 ?
Już próbowałem i nic to nie daje.

Skye

  • Let's get fired up:)
  • Administrator
  • Fan Strefowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1243
  • Reputacja: 81
    • Zobacz profil
    • Retro Creatives
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Kwiecień 2011, 22:48:19 »
w cssie do body dodałabym:
padding:0px;
I just wanna live fast, party hard,
make money, be a star
♥♥
Retroscream my name[/center]

Wyrywny

  • Nowicjusz
  • *
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
    • DemiWeb.pl
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Kwiecień 2011, 13:21:29 »
w cssie do body dodałabym:
padding:0px;
Zrobiłem tak, jednak i tak są te przerwy. :(

Wyrywny

  • Nowicjusz
  • *
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
    • DemiWeb.pl
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Kwiecień 2011, 15:21:49 »
Zauważyłem jeszcze coś :) Na moim monitorze są 2 szpary na nagłówku, a na monitorze mojej koleżanki z którą będę prowadził stronę jest tylko jedna przerwa. Dlaczego tak się dzieję?

Kalleye

  • Gość
Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Kwiecień 2011, 17:28:00 »
Jak dla mnie to różnica rozdzielności, przeglądarki lub systemu.

Forum portalu Fan-Strefa.pl

Odp: Problem z kodowaniem
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Kwiecień 2011, 17:28:00 »